Activitatea Clubului Nevazatorilor isi schimba locatia

In urma hotararilor luate de Consiliul Local al Municipiului Oradea, toate spatiile afla in proprietatea municipalitatii aflate in centrul orasului urmeaza sa fie scoase la licitatie in vederea vanzarii lor, astfel toti chiriasii spatiilor fiind evacuati.

 

In situatia data, Clubul Nevazatorilor din Oradea, desfasurandu-si activitatea intr-un spatiu inchiriat al municipalitatii Oradene, a fost evacuat in vederea predarii acestuia catre reprezentantii proprietarului.

 

In ciuda eforturilor si demersurilor facuta in vederea pastrarii acestei locatii, nu s-a putut gasi momentan nici o solutie de compromis pentru acel spatiu. Singura varianta fiind ca organizatia noastra sa participe la licitatia de vanzare a spatiului, insa aceasta propunere venita din partea autoritatilor nu o putem realiza din motive financiare. Participarea la o licitatie pentru un spatiu cu o asemenea amplasare si suprafata, consituie un efort financiar imposibil pentru asociatia noastra, efort care s-ar ridica la cateva sute de mii de euro.

 

Astfel, toate activitatile clubului, precum si baza materiale au fost mutate si urmeaza a fi organizate la sediul central al asociatiei (Bd. Dacia, Nr. 32, Bloc. C56, Parter, Oradea).

 

 

 

 

Facebookmail