Participare la Workshopul „Metode inovatoare în activitățile de predare inclusivă”

Participare la Workshopul „Metode inovatoare în activitățile de predare inclusivă”

            Miercuri, 23.01.2019, Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca a găzduit workshopul „Metode inovatoare în activitățile de predare inclusivă”.

            Asociaţia noastra a fost reprezentată de Dl. Mihai Merca – preşedinte.

Afisul Workshopului – contine informatii despre parteneri, proiect, activitati si locatie.

            Evenimentul s-a adresat cadrelor didactice care predau elevilor cu și fără dizabilități vizuale, precum și altor persoane implicate în educație în organizații non-guvernamentale și este desfășurat în cadrul PROIECTULUI ERASMUS+ VISTE: “Empowering spatial thinking of students with visual impairment” (Dezvoltarea gândirii spațiale la elevii cu dizabilități vizuale), 2016-1-EL01-KA201-023731.

            În cadrul acestui workshop pe lânga prezentarea făcuta intrumentarului realizat îîn cadrul proiectului, s-au făcut demonstraţii practice în care participanţii au fost implicati direct.

            Pe aceasta cale dorim să felicităm colectivul de cadre didactice implicate în acest proiect, în mod deosbit pe D-na Prof. Ramona Mureşan – Director, D-na Prof. Luca Olimpia – Director interimar, Nelu Cîmpean – Director Adjunct, precum şi pe D-ra Prof. Elis Pintilie, pentru mondul în care au coordonat, organizarea activităţilor şi interactivitatea cu participanţii.

            Intrumentele realizate în cadrul proiectului credem că sunt binevenite în actul didactic desfăşurat cu elevul deficient de vedere, iar materialele sunt foarte bine realizate.

            Felicitări tuturor si mult succes în continuare!

Facebookmail